Στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Σασμός» που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στον ALPHA, θα παρακολουθήσουμε τι θα επακολουθήσει μετά τη σύλληψη του Μαθιού. Η Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) είναι σοκαρισμένη από τις εξελίξεις που «έντυσαν» τον γάμο της με ένα πέπλο δυστυχίας και ανασφάλειας.

Τις πρώτες στιγμές αμέσως μετά τη σύλληψη η παραλίγο νύφη είναι μπλεγμένη και δεν ξέρει τι και ποιον να πιστέψει. Ο γιος της Νικηφόρος (Γιώργος Αμούτζας) τη συμβουλεύει να παραμείνει ψύχραιμη. Εκείνη θέλει να δει τον αρραβωνιαστικό της στο τμήμα και να πάρει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα», η πίστη της μοιάζει να κλονίζεται. Από τη μία δεν θέλει να πιστέψει πως ο Μαθιός είναι ικανός για φόνο, από την άλλη όμως έχει μπερδευτεί γιατί η αστυνομία δεν θα συλλάμβανε κανέναν δίχως να έχει επαρκή στοιχεία.

Όταν μαθαίνει πως η μαρτυρία του Μανώλη (Στρατής Χατζησταματίου) ήταν αυτή που έστειλε τον σύντροφό της στη φυλακή, ξεσπά. Όταν ο Σταματάκης είναι και πάλι ελεύθερος έπειτα από την ομολογία της Καλλιόπης, το ζευγάρι βρίσκεται ξανά μαζί και πρέπει να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Ο Μαθιός ξέρει πως έχει πει ψέματα στην αγαπημένη του και δεν αντέχει άλλο να την κοροϊδεύει, τη στιγμή που εκείνη νιώθει πως κάποιες μέρες δεν τον αναγνωρίζει καν. Οι τριβές ανάμεσά τους είναι πλέον καθημερινές και η ολοένα και αυξανόμενη ένταση οδηγεί γρήγορα στον χωρισμό…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!