Καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Τώρα» ήταν ο «Μανολάκης» του «Σασμού», Στρατής Χατζησταματίου, ο οποίος  λίγες μέρες μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν, αποκάλυψε όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς.

«Θεωρώ ότι αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από τον φόβο, έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό μυστικό, χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Τα ψυχικά μας όρια δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε με μια απόφαση που έρχεται από το μυαλό.

Δεν είναι κάτι που το λέει εύκολα, ήταν μια ακραία στιγμή. Η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους χαρακτήρες.

Στα νέα επεισόδια ο “Μανόλης” θα καταλάβει ότι έκανε μεγάλο λάθος και θα το μετανιώσει πολύ. Μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις και συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος και θα είναι αμήχανος το πώς θα το διαχειριστεί. Θα μάθουμε το χρόνου ποιος σκότωσε τον Άγγελο. Μετά από αυτόν τον θάνατο ξεκινάει ένας πόλεμος στο χωριό. Δεν είναι οι δυνάμεις, οι σκοτωμοί, η βεντέτα θα είναι αμφίδρομοι. Η ιστορία κλιμακώνεται, θα έχει πολύ ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά Στρατής Χατζησταματίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!