Στην εκπομπή «Alpha Τώρα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία βρισκόταν μέσα από το σπίτι των Σταματάκηδων, καθώς ξεκίνησε σήμερα τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού».

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για το πολυσυζητημένο φινάλε του πρώτου κύκλου του «Σασμού» και τη σύλληψη του Μαθιού από τον Φραγκιαδάκη.

«Είναι η πρώτη μέρα των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν για μένα. Αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι μπορεί να έχει συμβεί (με τη σύλληψη του Μαθιού), ακριβώς το αντίθετο. Κανένας δε μπορεί να σκεφτεί τι θα δει, σας το λέω.

Θα έχει ανατροπές και χαρακτήρων και γεγονότων. Είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια. Τη δεύτερη χρονιά αναρωτιούνται αν θα έχει το ίδιο σασπένς και θα είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα η σειρά. Απαντάω “ναι” και ακόμη πιο πολύ. Γιατί είμαστε όλοι μέσα στους ρόλους και τους αγαπάμε.

Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της και υπάρχουν τέτοιες γυναίκες βέβαια. Που θέλουν το παιδί τους να είναι καλά, ανεξαρτήτου κόστους. Η Καλλιόπη κυριολεκτικά είναι τέτοια μάνα, ξέρει ποιο είναι το λάθος. Είναι πιστά προσκολλημένη στις αρχές και τις παραδόσεις που τη μεγάλωσαν. Είναι δύσκολη όμως η κατάσταση για έναν τέτοιον άνθρωπο. Γιατί προκύπτουν ανατροπές στα γεγονότα που την σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά.

Και αυτό την τραυματίζει πάρα πολύ. Όταν είσαι απόλυτος, πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις αλλαγές μετά», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!