Σάββας Πούμπουρας: Όσα εξομολογήθηκε για τη μάχη του με το αλκοόλ

Σάββας Πούμπουρας: Όσα εξομολογήθηκε για τη μάχη του με το αλκοόλ

 

Καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε, μεταξύ άλλων, ανοιχτά για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Από την πρώτη στιγμή που ήμουν στην τηλεόραση πέρναγα κρίση μέσα μου. Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως “θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι”. Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ.

Τότε έπινα κατά τις 11, 11 μισή το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος. Αλλά είσαι ήρεμος με λάθος τρόπο.

Ξύπνησα ένα πρωί και είπα τέλος. Πριν την Αρετή ήταν, εντάξει, χειρότερο το πρόβλημα. Γενικά πίναμε πολύ και το βράδυ που δουλεύαμε. Πίναμε πάρα πολύ και ήταν κακό αυτό. Δε μου λείπει αυτή η ζωή. Δεν πίνω πλέον. Ίσως ένα ποτό όλο τον μήνα ή δύο» εξήγησε o Σάββας Πούμπουρας.

Δείτε όσα είπε.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top