Σάββας Πούμπουρας: Πώς αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η σύζυγός του;

Σάββας Πούμπουρας: Πώς αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η σύζυγός του;

 

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Μέχρι πρότινος, το ζευγάρι δεν είχε μάθει το φύλο του παιδιού που περιμένει. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο παρουσιαστής είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το φύλο του μωρού δεν το ξέρουμε ακόμα. Μόλις το μάθω θα το μάθετε, δεν κρύβονται αυτά. Ιδανικά θα ήθελα κορίτσι, έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τις γυναίκες, καταλαβαίνεις…».

Η επιθυμία του, λοιπόν, φαίνεται πώς θα γίνει πραγματικότητα, αφού η γυναίκα της ζωής του θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος, όπως είχε υποσχεθεί, το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Κρατώντας μια fake επιταγή εμπνευσμένη από το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος», ο Σάββας Πούμπουρας πόζαρε χαμογελαστός, αποκαλύπτοντας πως περιμένει την κόρη του.
«If I were a rich man, Daidle daidle deedle daidle dumb..» By the way… It’s a girl. Έρχεται κόρη.. Θα τα πληρώσω όλα… Αξία; ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top