Σε διάσταση ο Ben Affleck με τη σύζυγό του! Τι συμβαίνει;

Σε διάσταση ο Ben Affleck με τη σύζυγό του! Τι συμβαίνει;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Ben Affleck και η σύζυγός του, Jennifer Garner, ζουν πλέον χωριστά. Δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ αναφέρει πως οι δύο ηθοποιοί το τελευταίο διάστημα κάνουν ο καθένας τη δική του ζωή και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν ακόμη και σε διαζύγιο, έχοντας αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

«Έχουν ήδη χωρίσει. Ο Ben θέλει η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού να δημοσιευτεί λίγες εβδομάδες πριν την δέκατη επέτειό τους στις 29 Ιουνίου. Ελπίζει πως αυτό θα του δώσει αρκετό χρόνο να αποδεχτεί την κατάσταση, πριν χρειαστεί να προωθήσει τη νέα του ταινία “Batman v Superman”, καθώς και τις υπόλοιπες, που θα κυκλοφορήσουν του χρόνου», περιγράφει στο περιοδικό άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Την ίδια στιγμή η 43χρονη Garner φαίνεται πως έχει φτάσει σε οριακό σημείο κι ακόμη και ο χρόνος που περνάει μόνη της, δεν τη βοηθάει. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως τα συνεχή ταξίδια του Affleck οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό, ενώ άλλοι πιστεύουν πως ο εθισμός του star στον τζόγο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Scroll To Top