Σε λίγες ώρες στη δημοσιότητα τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision!

Σε λίγες ώρες στη δημοσιότητα τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision!


Στη δημοσιότητα με συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στις 12:30, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής θα παρουσιαστούν τα πέντε τραγούδια που διεκδικούν το «χρίσμα» της Ελλάδας για την 60η Eurovision, περίπου μία εβδομάδα πριν την βραδιά του ελληνικού τελικού που θα αναδείξει ένα από αυτά.

Στη συνέχεια θα «ανέβουν» στο διαδίκτυο και τα βίντεο κλιπς που γυρίστηκαν πριν λίγες μέρες σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Όπως ακούσαμε στα teasers που έχουν δημοσιευτεί, οι Barrice, C:Real και Shaya έχουν ποπ κομμάτια με ελληνικές «πινελιές» και αγγλικό στίχο, η Μαρία Έλενα Κυριάκου μια δυναμική μπαλάντα με αγγλικό στίχο και η Θωμαή Απέργη τζαζ ποπ ρυθμό με ελληνικό στίχο.

Το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στη Βιέννη θα το επιλέξουμε την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Μαρτίου. Η βραδιά του ελληνικού τελικού θα γίνει στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», με παρουσιάστριες την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαίρη Συνατσάκη. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, στη σκηνή αναμένεται να ανέβουν η Έλενα Παπαρίζου, δέκα χρόνια μετά την πρωτιά με το «My Number One», το συγκρότημα One που επανενώνεται και ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην φετινή Eurovision, Γιάννης Καραγιάννης.

Να σημειώσουμε πως η Ελλάδα έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί στον Α’ ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης, στις 19 Μαΐου, διεκδικώντας ένα από τα «εισιτήρια» για τον μεγάλο τελικό, στις 23 του μήνα.


Scroll To Top