Σε σοκ ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Δεν θα το αντέξω»

Σε σοκ ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Δεν θα το αντέξω»

Την πρώτη του νύχτα ως κρατούμενος πέρασε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακιστεί αφού απολογήθηκε για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και αρνήθηκε τα πάντα, ωστόσο δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίες διέταξαν να προφυλακιστεί. Ο ηθοποιός θα μεταφερθεί την Τετάρτη στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνται οι φυλακισμένοι για σεξουαλικής φύσης εγκλήματα. Εκεί κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Στο άκουσμα της απόφασης της προφυλάκισης, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε ενώπιων των αρχών κι ανέφερε: «Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω! Πώς είναι δυνατόν; Δεν το περίμενα αυτό που μου κάνατε. Θα αυτοκτονήσω! Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω. Δεν θα το αντέξω».

Στο πλευρό του βρίσκονταν ο συνήγορός του, Θέμης Σοφός, η σύζυγός του, Ελπίδα αλλά και ο γιος τους, Δημήτρης.

Οι  πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κάνει συμφωνία με την σύζυγό του, να πάρει τον γιο τους και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα, βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top