Το πρωί του Σαββάτου συγκεντρώθηκε πλήθος καλλιτεχνών και ανθρώπων στο Σύνταγμα, πραγματοποιώντας πορεία για τον ένα χρόνο με κλειστά θέατρα

Στο πλαίσιο του διήμερου καλλιτεχνικής δράσης που πραγματοποιούν οι καλλιτέχνες από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, το ραντεβού δόθηκε στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια και πραγματοποιήθηκε πορεία προς το Σύνταγμα. Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Σπύρος Μπιμπίλας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ζαχαρίας Ρόχας, Μαρίνα Κουρουνιώτη, Νίκος Τουρνακης, Γιάννης Παναγόπουλος, Δανάη Κατσαμένη, Άρης Λάσκος, Αλέξανδρος Ζαχαρεας, Νίκος Καραγιώργης και Τάσος Πυργιέρης.

Ανάμεσά τους ήταν φυσικά και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δημοσίευσε και φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που σφραγίστηκαν τα θέατρα λόγω κορονοϊου. Μαζί με χιλιάδες συναδέλφους μας και καλλιτέχνες όλων των κλάδων διαδήλωσαν στην Αθήνα για διευκρινήσεις για το πότε η κυβέρνηση μελετά να ανοίξει και με ποιο τρόπο τα θέατρα και για την απαίτηση μας να συνεχιστούν τα επιδόματα για όσο καιρό μας κρατούν αναγκαστικά στην ανεργία. Απαιτούμε και δεν επαιτούμε.

Πλάι μας ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Ζαχαρίας Ρόχας, η Μαρίνα Κουρουνιώτη, ο Νίκος Τουρνακης, ο Γιάννης Παναγόπουλος, η Δανάη Κατσαμένη, ο Άρης Λάσκος, ο Αλέξανδρος Ζαχαρεας, ο Νίκος Καραγιώργης, ο Τάσος Πυργιέρης και πολλοί άλλοι συνάδελφοι όλων των πολιτικών παρατάξεων».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!