Η Selena Gomez ήταν σε σχέση για πολύ καιρό με τον Καναδό τραγουδιστή Justin Bieber, με τον δεσμό αλλά και τον χωρισμό τους να μονοπωλούν καθημερινά τα περιοδικά. Όπως αποδεικνύεται όμως, ο έρωτας της ζωής της δεν ήταν τελικά ο Bieber, σύμφωνα με όσα δήλωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

Η Gomez ήταν καλεσμένη στο «The Tonight Show With Jimmy Fallon», όπου για πρώτη φορά αποκάλυψε ποιος ήταν ο έρωτας της ζωής της και με ποιον έδωσε το πρώτο της φιλί.

Η τραγουδίστρια είπε ότι ο έρωτας της ζωής της δεν ήταν ο Justin Bieber, αλλά ο ηθοποιός Cole Sprouse, προσθέτοντας ότι είχε εμμονή μαζί του όταν ήταν νεότερη. Μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «My Mind & Me», η Gomez είχε επισκεφθεί το σπίτι που ζούσε όταν ήταν μικρή και σε έναν τοίχο, είχε γράψει το όνομα του Cole Sprouse.

Στην εκπομπή του Fallon, η Gomez σχολίασε ότι ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του, προσθέτοντας: «Ναι, ήμουν… Και το πρώτο μου φιλί ήταν με τον αδερφό του! Στην τηλεόραση. Το έγραψαν έτσι στο σενάριο».

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν απογοητεύτηκε που φίλησε τότε τον αδερφό του, η τραγουδίστρια είπε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν ήταν αυτό. Νομίζω ότι ένιωθα πολύ καλύτερα που δεν ήταν αυτός γιατί νομίζω ότι μάλλον θα φαινόμουν ηλίθια. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου!».