Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου κλήθηκαν να επικυρώσουν τη συμφωνία του χωρισμού τους, η Shakira και ο πρώην σύντροφός της, Gerard Pique.

Λίγο αφότου μπήκαν στο «City of Justice» του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζει τα δικαστήρια της Βαρκελώνης και μάλιστα από διαφορετικές εισόδους, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έλυσαν όσα είχαν να χωρίσουν, με βασικότερο όλων την επιμέλεια των παιδιών τους.

Πριν από λίγο καιρό, η Κολομβιανή σταρ και ο Ισπανός άσος του ποδοσφαίρου ανακοίνωσαν πως κατέληξαν σε συμφωνία για τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύμφωνο αναφέρει, πως η Shakira θα ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν.

Όσο για τον Gerard Pique, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να περνά μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά του έξοδα να βαραίνουν και τους δύο.

«Ο Gerard Pique θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι 10 ημέρες το μήνα. Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών.

Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος του Shakira, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Υπογράψαμε μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο, ως μέρος μιας απλώς επίσημης διαδικασίας», είχαν επισημάνει και οι δύο σε σύντομη δήλωσή τους.

«Ο μοναδικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στα παιδιά μας τη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητά τους θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνετε και ελπίζουμε τα παιδιά να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα, σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον», καταλήγει η δήλωση.