Η πρόσφατη ανάρτηση της Shakira στο Instagram έφερε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής την Clara Chia, σύντροφο του πρώην φίλου της και πατέρα των παιδιών της, Gerard Pique. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της με μια λεζάντα που προκάλεσε αναστάτωση στους followers της.

Η εν λόγω λεζάντα αποτελείται από μία μόνο λέξη «chiaroscuro» (κιαροσκούρο) και στη φωτογραφία η Shakira δεν χαμογελάει όπως συνηθίζει σε όλες τις αναρτήσεις της, παρά μόνο κοιτάει σοβαρή την κάμερα. Το κιαροσκούρο είναι ένας ιταλικός όρος που χρησιμοποιείται στη ζωγραφική για να περιγράψει τις έντονες αντιθέσεις σκοτεινών και φωτεινών σημείων ενός πίνακα.

Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια απλή καλλιτεχνική αναφορά, πολλοί την έχουν ερμηνεύσει ως μια σπόντα προς την Clara Chia, λόγω της ομοιότητας μεταξύ του ονόματός της και της λέξης κιαροσκούρο και πως με αυτή την εικόνα, η Shakira θέλει να δείξει την αντίθεση στα συναισθήματά της, με όσα έχουν συμβεί μετά τον χωρισμό της με τον Pique.

Αν και η τραγουδίστρια δεν έχει δώσει καμία εξήγηση για την πρόσφατη ανάρτησή της, έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στα σχόλια. Κάποιοι υποστήριξαν την τραγουδίστρια, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να εστιάζει στη νυν σύντροφο του πρώην της. Τα περισσότερα σχόλια πάντως, αναφέρουν πως η Shakira το έχει παρακάνει και ίσως να πρέπει να ξεκινήσει και ψυχοθεραπεία, αφού πλέον ασχολείται υπερβολικά με το τι κάνει ο Pique.

Μερικά σχόλια γράφουν:
«Ξεπέρασέ το κυρία μου, είσαι πολύ μεγάλη για όλες αυτές τις κακίες»
«Σε συμβουλεύω να κάνεις θεραπεία και θα νιώσεις καλύτερα. Καλό είναι να μην αναφέρεις τη σύντροφο του πρώην σου, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πετάς σπόντα»
«Σταμάτα να χαμηλώνεις τον εαυτό σου, ξεπέρασέ το»
«Είσαι η βασίλισσα των υπονοούμενων που όλοι καταλαβαίνουμε»
«Δεν ξέρω πώς περιμένουν οι άνθρωποι να αναρρώσει πλήρως και να είναι ευτυχισμένη, αυτό παίρνει χρόνο, έχει ζήσει μια προδοσία του ανθρώπου που νόμιζε ότι θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της, με τον οποίο μοιράστηκε 12 χρόνια και από πάνω είναι ο πατέρας των παιδιών της!!! Βρίσκεται στη διαδικασία θεραπείας, ξεχνώντας και συγχωρεί, αλλά αυτό δεν γίνεται σε μια νύχτα!! Αγαπούσε πραγματικά αυτόν τον άντρα»
«Η φωτογραφία είναι φωτεινή από τη μια πλευρά και σκοτεινή από την άλλη για να δείξει πώς νιώθει»