Η Σία Κοσιώνη, παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα στη δουλειά, πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της και τον εαυτό της. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr εντόπισε τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ σε μια καθημερινή βόλτα με τον λατρεμένο της σκύλο.

Η δημοσιογράφος που πάντα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας τη βλέπουμε ντυμένη και προσεγμένη, συχνά μας δείξει και «τον πραγματικό της εαυτό».

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η Σία Κοσιώνη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας με τον σκύλο της ντυμένη casual σε nude αποχρώσεις, σε μια χαλαρή βόλτα.

Η Σία Κοσιώνη είναι παντρεμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Δήμο. Μάλιστα η δημοσιογράφος έχει αποκαλύψει ότι με τον γιο της είναι ένα δίδυμο αχώριστο!

«Είναι παντού, στον SKAI μου κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς.

Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες!

Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”» είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency