Συγκινεί η Chrissy Teigen: «Παρόλο που δεν είμαι πλέον έγκυος….»

Συγκινεί η Chrissy Teigen: «Παρόλο που δεν είμαι πλέον έγκυος….»

 

H Chrissy Teigen μετά την αποβολή που είχε στην τρίτη εγκυμοσύνη της, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την ψυχική της υγεία.

Το πρώην μοντέλο είναι λάτρις των social media, αν και το τελευταίο διάστημα είχε αποστασιοποιηθεί, λέγοντας στους θαυμαστές της ότι πάσχει από κατάθλιψη.

Ωστόσο, η Chrissy Teigen σε νέα ανάρτηση συνεχίζει να μιλάει ανοιχτά για τη ζωή της μετά την άτυχη εγκυμοσύνη. «Αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου, χθες. Παρόλο που δεν είμαι πλέον έγκυος, κάθε ματιά στον καθρέφτη μου θυμίζει ότι θα μπορούσα να είμαι. Και δεν έχω ιδέα γιατί έχω ακόμα την κοιλιά, ειλικρινά. Είναι απογοητευτικό. Αλλά είμαι περήφανη για τον τρόπο που αυτό το ταξίδι άλλαξε το σώμα και το μυαλό μου».

 

 

Η Chrissy έκλεισε με μια θλιβερή διαπίστωση τη δημοσίευση της, πριν αναγνωρίσει πόσο τυχερή είναι που έχει τους Luna και Miles στη ζωή της. «Μου αρέσει πολύ που ήμουν έγκυος και λυπάμαι που δεν θα ξαναείμαι ποτέ. Αλλά είμαι τυχερή που έχω δύο καταπληκτικά μικρά παιδιά που μετατρέπονται σε μεγάλους ανθρώπους κάθε μέρα», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


 

Scroll To Top