Καλεσμένος στην εκπομπή  «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος συγκινήθηκε μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του, που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι, ενώ αποκάλυψε τι είπαν στην τελευταία τους συνάντηση.

«Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης…

Είχα την ανάγκη να της μιλήσω πριν φύγει. Και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη.

Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει, άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε. Και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Το πιστεύω πάρα πολύ αυτό» δήλωσε συγκινημένος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!