Συγκλόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Χάσαμε τον αδερφό μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι»

 Συγκλόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Χάσαμε τον αδερφό μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι»

 

Στο συμβούλιο του νησιού που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης στο Survivor ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει τις άγνωστες πτυχές των ζωών των πέντε φιναλίστ.

Όταν ήρθε η σειρά του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο παίκτης του Survivor συγκλόνισε όταν μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του σε ηλικία μόλις 10 ετών.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων, πήγαινα τα καλοκαίρια δύο φορές, γιατί ήθελα να είμαι ανεξάρτητος. Από τα 15 πήγα γιατί ήθελα να πάρω κάποια ρούχα, ή να πάω διακοπές. Δεν ήθελα να είμαι βάρος στους γονείς μου. Μετά μπήκα στον κόσμο της μόδας με τα μαγαζιά των γονιών μου, είχα περάσει μηχανολόγος – μηχανικός, δεν μου άρεσε και στα 19 έφυγα και άνοιξα μαγαζί στη Γλυφάδα. Δεν ήξερα κανέναν εδώ, ήρθα από την Πάτρα. Ήμουν τυχερός γιατί ο κόσμος με αγάπησε και είχα τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις και των γονιών μου. Πήρα το ρίσκο γιατί μου το έμαθε η ζωή.

Είχαμε μια απώλεια, δραματική για εμένα. Μου στοίχισε τα παιδικά μου χρόνια, χάσαμε τον αδερφό μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια, έπρεπε να στηρίζω τους γονείς μου. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία. Ήμουν μικρός τότε δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδερφό μου τον Γιάννη. Ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και ο μεγάλος μου αδερφός με πρόσεχε. Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήματα. Αυτό με έκανε να σέβομαι αυτά που μου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία μου, σωματική και ψυχική.

Είχα τύψεις και δεν ήθελα να κάνω τους γονείς μου να περάσουν τέτοιο πόνο. Το να χάνεις τον αδερφό σου στα 10 του χρόνια και εσύ να είσαι 14… Δεν το εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να το ζήσει αυτό. Ήταν 4-5 δραματικά χρόνια στη ζωή μου. Είμαι ένα παιδί πολύ σωστό γιατί δεν θέλω να προκαλέσω άλλο πόνο στους γονείς μου. Στο παιχνίδι έχω πιάσει τον εαυτό μου να ξυπνάω το βράδυ επειδή τον έβλεπα τον Αλέξανδρο στον ύπνο μου, που στη νορμάλ μου ζωή δεν συνέβαινε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτά είναι σημαντικά εφόδια για το μέλλον μου. Έχω αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top