Συγκλονιστική αποκάλυψη πασίγνωστης παρουσιάστριας: «Όταν έχασα τον αδελφό μου ήμουν έγκυος»

Συγκλονιστική αποκάλυψη πασίγνωστης παρουσιάστριας: «Όταν έχασα τον αδελφό μου ήμουν έγκυος»

 
Μετά την απόλυσή της από τον ΑΝΤ1, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

«Μετά τον ΑΝΤ1 έκανα πολλά γλυκά! Σε κάθε δύσκολη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου, ο καθένας βρίσκει έναν τρόπο να εκτονωθεί. Εγώ βρήκα τρόπο να εκτονωθώ καταρχήν ούσα με την οικογένεια μου και κατά δεύτερον… μαγειρεύοντας. Αυτό το κεφάλαιο για μένα έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Ο ΑΝΤ1 είναι ένα μαγαζί που πάρα πολλές φορές έκανε "εκκαθαρίσεις", σε ένα τέτοιο πλαίσιο "εκκαθάρισης" ήρθε και η δική μου σειρά. Αυτή η αλλαγή στην καθημερινότητά σου σε σοκάρει» είπε η Φαίη Μαυραγάνη στην εκπομπή «Με το Καλημέρα».

«Έχω χάσει τον αδερφό μου πριν από 12 χρόνια και τον πατέρα μου πριν από 4 χρόνια. Όταν έχασα τον αδελφό μου ήμουν έγκυος στην κόρη μου. Γέννησα την κόρη μου και η ζωή μου χάιδεψε λίγο τον θάνατο, αλλιώς θα ήταν πολύ πιο βαρύ για μένα. Όταν έχασα τον μπαμπά μου είχα γεννήσει τον γιο μου.  Ειδικά στις γιορτές, ο πόνος μεγαλύτερος» είπε η παρουσιάστρια, λέγοντας πως ο σύζυγος και γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης την στήριξε περισσότερο από τον καθένα.

Παράλληλα εξομολογήθηκε συγκινημένη μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή με την κόρη της, όταν η ίδια πενθούσε τον χαμό των δικών της ανθρώπων. «Μου είπε μαμά πως έχεις την δύναμη να κάνεις τον σταυρό σου και να προσεύχεσαι, όταν ο θεός σου έχει πάρει τον αδερφό σου… και με ανατρίχιασε και με έφερε σε αρκετά δύσκολη θέση».
Scroll To Top