Συγκλονίζει η Demi Lovato: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά και καρδιακή προσβολή από υπερβολική δόση»

Συγκλονίζει η Demi Lovato: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά και καρδιακή προσβολή από υπερβολική δόση»

 

Η Demi Lovato έχει μιλήσει πολλές φορές για τα προβλήματα υγείας που της προκάλεσε η εθισμός της στα ναρκωτικά. Όμως οι πρόσφατες αποκαλύψεις που έκανε για τις συνέπειες της υπερβολικής δόσης τον Ιούλιο του 2018 είναι πραγματικά συνταρακτικές.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Demi Lovato: Dancing With the Devil» που θα προβληθεί στο YouTube Originals σε τέσσερα μέρη ξεκινώντας από τις 23 Μαρτίου, η 28χρονη τραγουδίστρια αναφέρεται στην ημέρα που βρέθηκε λίγο πριν το θάνατο.

Ήταν 24 Ιουλίου 2018 όταν πήρε μεγάλη δόση ναρκωτικών, γεγονός που προκάλεσε τρία εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακή προσβολή. Οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένειά της ότι δεν θα ζούσε περισσότερο από 5 με 10 λεπτά, και, μπορεί να τους διέψευσε, όμως οι συνέπειες την ταλαιπωρούν ακόμα. «Έχουν παραμείνει τραύματα στον εγκέφαλό μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να οδηγήσω γιατί υπάρχουν τυφλά σημεία στην όρασή μου», αποκαλύπτει. "«Για πολύ καιρό δυσκολευόμουν να διαβάσω και αδυνατούσα να εστιάσω το βλέμμα μου».

Όπως λέει, πλέον πιστεύει ότι οι επιπτώσεις της υπερβολικής δόσης υπάρχουν ακόμα προκειμένου να της υπενθυμίζουν τι θα μπορούσε να συμβεί εάν ξαναπέσει «στο σκοτάδι».

Η Demi Lovato μπήκε σε κλινική απεξάρτησης για πρώτη φορά σε ηλικία 18 ετών και δεν προσπάθησε ποτέ να κρύψει το πρόβλημα που είχε με εθισμό σε αλκοόλ και ναρκωτικά. Στις 16 Μαρτίου 2018 γιόρτασε τη συμπλήρωση έξι χρόνων από τότε που ήταν "καθαρή”, όπως τον επόμενο Ιούνιο κυκλοφόρησε το τραγούδι Sober στο οποίο παραδεχόταν ότι είχε υποτροπιάσει στον αλκοολισμό: «Λυπάμαι που είμαι πάλι εδώ / υπόσχομαι να ζητήσω βοήθεια / Δεν ήταν πρόθεσή μου / Λυπάμαι τον εαυτό μου».

Στις 24 Ιουλίου του ίδιου χρόνου εισήχθη στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της μετά από κατανάλωση υπερβολικής δόσης κοκαΐνης. Μπήκε ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης στην Καλιφόρνια και πλέον δηλώνει ότι είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και υπόσχεται στον εαυτό της ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ στις συνήθειες που παρ' ολίγο να της στοιχίσουν τη ζωή της.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top