Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με αφορμή μια δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή περί «νέων και ωραίων» για την  υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή της θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν από χθες ότι προσπάθησε να καλύψει και να «ξεπλύνει» τους ανθρώπους που καταγγέλλονται ως βιαστές της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

«Νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα 15 λεπτών. Νομίζω ότι με γνωρίζετε και ξέρετε τις απόψεις και τα πιστεύω μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι γυναίκα, μητέρα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να υπερασπίζομαι τα θύματα των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε γυναικοκτονίες, που έχουμε εκμετάλλευση γυναικών. Χθες λοιπόν, σε μια γενική κουβέντα για τις εξελίξεις στην υπόθεση έκανα μια διαπίστωση για τη νοσηρότητα της εποχής όπου νέοι άνθρωποι αντί να φλερτάρουν αντί να προσεγγίζουν μια γυναίκα όπως θα έπρεπε κάνουν αυτές τις απαράδεκτες πράξεις και φτάνουν σε τέτοια εγκλήματα.

Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δεύτερα του “πως νέοι και ωραίοι έχουν την ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να ξεπλύνω, να υποστηρίξω τους θύτες. Θέλω να σας πω κοιτώντας σας στα μάτια ότι δε γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δε θέλω να τους γνωρίσω ούτε να τους υποστηρίξω και σίγουρα δεν είχα αυτή τη διάθεση» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!