Σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι και όσοι αγάπησαν τη Μάρθα Καραγιάννη θα πούνε το «τελευταίο αντίο» στην ηθοποιό στο Α Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ αργότερα η σορός της θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, μετά το θρίλερ γύρω από την τελευταία της επιθυμία.

Θυμίζουμε πως η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός σε ένα χειρόγραφο σημείωμα που άφησε πίσω της ζητούσε, όταν πεθάνει,  αντί να ταφεί, να καεί.

Ακολούθησε το θρίλερ της αποτέφρωσής της, με τον ψυχίατρο και στενό φίλο της Μάρθας Καραγιάννη, Δημήτρη Σούρα να αποκαλύπτει όσα συνέβησαν λίγο μετά τον θάνατό της.

«Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κηδεία ήταν ότι η Μάρθα δεν ήθελε να ταφεί, ήθελε να καεί. Άφησε ένα γράμμα ιδιόχειρο το οποίο έγραφε ότι ήθελε να καεί. Όταν έγινε αυτό το χαρτί, κανείς δεν ήξερε ότι έπρεπε να πάει σε συμβολαιογράφο. Δεν ήταν θέμα οικονομικό, ήταν θέμα ταφής ή μη ταφής. Το άφησε στην Ντόρα Δούμα λοιπόν, εκείνοι όμως ήθελαν να είναι υπογεγραμμένο ή να υπάρχουν συγγενείς πρώτου βαθμού να το υπογράψουν, δεν υπάρχουν όμως γιατί έχουν πεθάνει», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σούρας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ωστόσο η διαδικασία προχώρησε τηρώντας έτσι την επιθυμία της ηθοποιού, η οποία και θα αποτεφρωθεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!