Σήμερα η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας

Σήμερα η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας

  

Το τελευταίο αντίο στον ναύαρχο, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου νικημένος από τον καρκίνο θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Ο ναύαρχος, Γιάννης Κοντούλης πάλεψε τρία χρόνια με τον καρκίνο, κάτι το οποίο γνώριζαν ελάχιστα άτομα από τον στενό του κύκλο.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό. Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη θρηνεί για τον χαμό του συζύγου της, ο οποίος ήταν το στήριγμά της. «Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της.

Το 2011 το ζευγάρι είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ έκτοτε, η «βασίλισσα των χαλιών» σε κάθε της συνέντευξη, μιλούσε με τα πιο γλυκά λόγια αγάπης για τον άνθρωπό της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram έκανε παράκληση, αντί για στεφάνια στην κηδεία του Γιάννη Κοντούλη, να δοθούν τα χρήματα σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top