Σήμερα το κρίσιμο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη - Το μήνυμα της συζύγου του

Σήμερα το κρίσιμο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη - Το μήνυμα της συζύγου του

 

Τα χαμόγελα αισιοδοξίας επέστρεψαν στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και η ελπίδα φωλιάζει πάλι στην καρδιά της γυναίκας του, Εβελίνας Βαρσάμη.

Αιτία δεν είναι άλλη από την επερχόμενη χειρουργική επέμβαση, στην οποία θα υποβληθεί ο παρουσιαστής σήμερα, τα επιτυχή αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να διευκολύνουν τη δύσκολη καθημερινότητα του, μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα Χριστούγεννα του 2017.

Η συγκεκριμένη επέμβαση ονομάζεται κρανιοπλαστική και κατά τη διάρκειά της πρόκειται να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι.

Πρόκειται για μία επέμβαση που είχε γίνει και πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο. Τώρα, ωστόσο, οι γιατροί έκριναν πως ο Κωνσταντίνος μπορεί να υποβληθεί ξανά σε επέμβαση.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ, στην οποία απεικονίζεται να του κρατά το χέρι λίγο πριν τον αποχωριστεί για να κάνει το κρίσιμο χειρουργείο.

«Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός…» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top