Συνελήφθη ο Alec Baldwin - Έπαιξε ξύλο για μια θέση πάρκινγκ

Συνελήφθη ο Alec Baldwin - Έπαιξε ξύλο για μια θέση πάρκινγκ
Ο Alec Baldwin συνελήφθη σήμερα στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια ενός καβγά για μια θέση στάθμευσης, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 60χρονος ηθοποιός, διάσημος μεταξύ άλλων για τις μιμήσεις που κάνει του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, «επιτέθηκε σε κάποιον για μια θέση στάθμευσης την οποία εποφθαλμιούσαν και οι δύο» δήλωσε η ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης Σοφία Μέισον.

Ο Baldwin τα έβαλε με έναν άνδρα που μόλις είχε σταθμεύσει το όχημά του. ενώ ο ίδιος έψαχνε ακόμη να βρει μια κενή θέση, κοντά στο σπίτι του, στο Γκρίνουιτς Βίλατζ.

Επενέβη η αστυνομία και ο ηθοποιός συνελήφθη ενώ το θύμα, που δέχτηκε μια γροθιά, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Δεν είναι προς το παρόν γνωστό εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού. Οι εκπρόσωποι του Alec Baldwin δεν έχουν μέχρι στιγμής ανταποκριθεί στο αίτημα να σχολιάσουν το γεγονός.

Η σύλληψη του Baldwin προκάλεσε την αντίδραση και του Donald Trump, τον οποίο μιμείται με μεγάλη επιτυχία ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα.

«Του εύχομαι καλή τύχη» είπε λίγα λεπτά αργότερα ο Αμερικανός πρόεδρος, όταν δημοσιογράφοι του ζήτησαν να σχολιάσει το επεισόδιο αυτό.
Scroll To Top