Σε πολιτικοδικαστικό θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται αυτή την ώρα (αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Αυστραλία) η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μετά τη θετική γι’ αυτόν απόφαση του δικαστηρίου της Μελβούρνης, το οποίο τον δικαίωσε δίνοντάς του το δικαίωμα συμμετοχής στο Αυστραλιανό Open, ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας φαίνεται να κάνει χρήση του δικαιώματός του έκδοσης διοικητικής απόφασης που ακυρώνει τη βίζα του Σέρβου τενίστα. Την πληροφορία μεταδίδει ο ανταποκριτής της «The Telegraph» Όλιβερ Μπράουν από τη Μελβούρνη και από τα γραφεία των δικηγόρων του Τζόκοβιτς.

Αναφέρεται επίσης πως άνδρες της ομοσπονδιακής αστυνομίας φέρονται να σπεύδουν να συλλάβουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς χωρίς ωστόσο όλα αυτά να έχουν επιβεβαιωθεί. Εάν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, τότε ο Σέρβος αθλητής θα απελαθεί από την Αυστραλία και θα του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα για τρία συναπτά έτη.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και ο πατέρας του Τζόκοβιτς στο Βελιγράδι.

Η μεγάλη ανατροπή

Προηγουμένως, το πρωί της Δευτέρας, το δικαστήριο της Μελβούρνης δικαίωσε πανηγυρικά τον Τζόκοβιτς δίνοντάς του το δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά. Όμως, το Σύνταγμα της Αυστραλίας επιτρέπει στην κυβέρνηση να παρακάμψει τη δικαστική απόφαση εκδίδοντας διοικητική διάταξη ακύρωσης της βίζας και άρα απέλασης ενός ξένου πολίτη και αυτό με υπουργική απόφαση

Σημειώνεται πως η μόνη πηγή η οποία αναφέρεται σε αυτή την εξέλιξη είναι μέχρι στιγμής η «The Telegraph».

Πηγή: zougla.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!