Μία συνέντευξη-φωτιά έδωσαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην Oprah Winfrey, η οποία ήταν και η πρώτη μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι. Η συγκεκριμένη συνέντευξη που καθήλωσε όλο τον κόσμο μόνο με μία τη συνέντευξη του 1995 της αείμνηστης Diana μπορεί να συγκριθεί.

Στον απόηχο της συνέντευξης τα Μέσα σχολιάζουν πως θα μπορούσε να είναι χειρότερη και από αυτή που είχε προκαλέσει η συνέντευξη της Diana. Και αυτό γιατί τώρα, πέραν όλων των άλλων, τίθεται και το θέμα του ρατσισμού.

Η βασίλισσα Ελισάβετ απάντησε στο ζευγάρι με μια επίσημη ανακοίνωση, ενώ, όπως μεταδίδει το Us Weekly, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι σοκαρισμένοι.

«William και Kate βρίσκονται σε σοκ μετά τα όσα είπαν Meghan και Harry. Αυτό που τους σόκαρε περισσότερο είναι οι αυτοκτονικές σκέψεις και τα όσα ειπώθηκαν για τη βασιλική οικογένεια και το χρώμα του Archie. William και Kate γνώριζαν ορισμένα από τα προβλήματά τους στο παλάτι, αλλά όχι σε αυτή την έκταση», είπε πηγή κοντά στο ζευγάρι στο περιοδικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι «αισθάνεται φρικτά» για τη Meghan και τον Harry, ωστόσο, «ήλπιζαν ότι δεν θα προσπαθήσουν να “ρίξουν” τη βασιλική οικογένεια», στην τηλεόραση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!