Συντετριμμένος o πρίγκιπας Harry εξαιτίας της κατάστασης με την οικογένειά του

Συντετριμμένος o πρίγκιπας Harry εξαιτίας της κατάστασης με την οικογένειά του


Σε κακή ψυχολογική κατάσταση από τις εντάσεις στη σχέση του με την οικογένειά του είναι ο πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο φίλος του, δημοσιογράφος και συγγραφέας Tom Bradby. 

Ο Bradby, ο οποίος κάλυψε την περιοδεία του Harry και της Meghan στην Αφρική το 2019, και γύρισε το ντοκιμαντέρ, «Harry & Meghan: An African Journey», μιλώντας στην εκπομπή «Love Your Weekend», ανέφερε για το ζευγάρι στο ταξίδι: «Ήταν ένα περίπλοκο ψυχολογικά πρότζεκ γιατί ήταν ξεκάθαρα σε δύσκολη θέση και δεν ένιωθαν καλά, κι όσο περισσότερο περνούσα χρόνο μαζί τους τόσο περισσότερο το καταλάβαινα».

Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για το αν θεωρεί ότι ο πρίγκιπας Harry είναι πιο ευτυχισμένος τώρα που μετακόμισε με τη σύζυγό του και τον γιο τους στην Καλιφόρνια: «Νομίζω ότι τώρα αισθάνονται πολύ καλύτερα, αλλά είναι δυστυχισμένοι; Όχι, νομίζω ότι είναι χαρούμενοι και κάνουν πράγματα που τους ενθουσιάζουν. Νομίζω ότι ο Harry είναι συντετριμμένος από την κατάσταση με την οικογένειά του, και δεν χρειάζεται να έχει κανείς κάποια ιδιαίτερη πληροφορία για να το ξέρει αυτό, αλλά νομίζω αυτή είναι η αλήθεια».

Τέλος, μιλώντας για τη σχέση ανάμεσα στον Harry και τον William, ο Tom Bradby είπε: «Η κατάσταση ανάμεσά τους προφανώς δεν είναι η ιδανικότερη και ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top