Το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων πέρασαν το πρωί της Τρίτης η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης που ήταν παντρεμένοι και χώρισαν τον Απρίλιο του 2019, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των δύο παιδιών τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των γιων τους.

Έτσι η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Στο κτήριο 9, έφτασε πρώτη η Σίσσυ Χρηστίδου με τη καλή της φίλη, Χριστίνα Κοντοβά και τον κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο, ενώ ακολούθησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μετά την ολοκλήρωση της δικάσιμου, ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή 12 μηνών φυλάκισηςμε 3ετή αναστολή για τον Θοδωρή Μαραντίνη .

Εξερχόμενη από τη δικαστική αίθουσα, η Σίσσυ Χρηστίδου αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Ζητώ συγγνώμη ειλικρινά γιατί κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Δεν θέλω, δεν θέλω» είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία η παρουσιάστρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!