Μετά την κατάθεση ψυχής που έκανε η Super Κική στην εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε μία δική της προσωπική εξομολόγηση για την αναγκαστική διακοπή κύησης στον πέμπτο μήνα που είχε πριν από μερικά χρόνια.

«Εγώ την καταλαβαίνω τη Supe Κική γιατί έχω βρεθεί στη θέση της. Δηλαδή, σε μία εγκυμοσύνη που κι εγώ έχασα το μωρό, που ήταν ήδη γνωστή γιατί ήμουν στον πέμπτο μήνα, υπάρχει αυτή η δύσκολη στιγμή που όλοι γνωρίζουν και που μοιράζεσαι ότι δεν ισχύει πια. Θέλω να σας πω ότι ήταν από τις πιο συγκινητικές περιόδους στη ζωή μου, δηλαδή υπάρχει από τη μία ότι το γνωρίζουν όλοι, αλλά υπάρχει από την άλλη και μια τεράστια αγκαλιά» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι“.

«Καταλαβαίνεις πώς αυτό το θέμα αφορά γυναίκες. Εγώ εκείνη την περίοδο έκλαψα με πάρα πολλές γυναίκες που δεν ήξερα. Στη Θεσσαλονίκη συνέβη κι όταν ερχόμουν πίσω, βρισκόμουν στο αεροπλάνο σε κακή ψυχολογική κατάσταση, το είχαμε ανακοινώσει. Κάθισα στο αεροπλάνο και έρχεται μπροστά μου μία αεροσυνοδός και άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου και να κλαίω κι εγώ μαζί της. Το λέω και συγκινούμαι. Θέλω να πω ότι είναι μία δύσκολη κατάσταση, αλλά είναι πολύ σημαντικό να τη μοιράζεσαι τελικά. Βλέπεις ότι αυτός ο πόνος, όταν μοιράζεται, σπάει. Αντιμετωπίζεται πιο εύκολα» συμπλήρωσε στο τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!