Σίσσυ Ζουρνατζή: Η απάντηση του πρώην συντρόφου της μετά τη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη

Σίσσυ Ζουρνατζή: Η απάντηση του πρώην συντρόφου της μετά τη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Σίσσυ Ζουρνατζή και μίλησε για τη σωματική κακοποίηση πως, όπως ισχυρίζεται, δέχτηκε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Χρήστο Γιάτσα.

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έγινε γνωστό πως η πρώην παίκτρια του Nomads σχεδιάζει να καταθέσει μήνυση στον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία.

Παράλληλα στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Χρήστου Γιάτσα, ο οποίος απάντησε στη Σίσσυ Ζουρνατζή και στα όσα είπε στη χθεσινοβραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Η εμφάνισή της χθες έπεισε και τους πλέον δύσπιστους, ότι η εν λόγω ιστορία είναι μυθιστορηματικού χαρακτήρα. Είδαμε μια κοπέλα η οποία μας είπε πως δεν πήγε σε γιατρό αλλά το φαντάστηκε ότι έχει σπασμένα πλευρά. Και είδε ένα όνειρο που της είπε να σηκωθεί να φύγει από εκεί που είναι.

Ο Χρήστος είδε τη χθεσινή συνέντευξη. Είναι σαφές ότι αρνείται τα πάντα. Προσπαθήσαμε να γεφυρώσουμε την απόσταση. Το είπε και η κυρία Ζουρνατζή ότι υπήρξε επικοινωνία. Μιλήσαμε στον ενικό σε καλό κλίμα…

Αν η αντίθετη πλευρά ακολουθήσει τη νομική οδό είναι σαφές πως θα κάνουμε και εμείς το ίδιο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του Χρήστου Γιάτσα.
Scroll To Top