Το απόγευμα της Τρίτη πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τρεις αδελφές» στο θέατρο Βεάκη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και μετάφραση Αλέξανδρου Ίσαρη και Γιώργου Δεπάστα.

Το παρών στην παράσταση έδωσαν άτομα από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο. Μεταξύ αυτών ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε τους: Γιάννη Μπέζο, Πέτρο Φιλιππίδη, Λάκη Λαζόπουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Τόνυ Δημητρίου, Γιάννη Ζουγανέλη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Μαρινέλλα, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κατερίνα Λέχου, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Λένα Παπαληγούρα και πολλούς άλλους.

Ο Τσέχωφ με το έργο του καταδεικνύει ένα σύστημα αδράνειας και απραξίας που παλεύει με τη λαχτάρα για ζωή. Μια κωμωδία της απελπισίας, που αποκαλύπτει την αδυναμία του ανθρώπινου όντος για ευτυχία, το ασύμπτωτο του έρωτα, και τον καλπασμό μιας νέας τάξης πραγμάτων που έρχεται να σαρώσει οτιδήποτε ξεπερασμένο και παρηκμασμένο. Τα πρόσωπα του έργου αναρωτιούνται για τη ζωή, για το νόημα, φαντασιώνονται τη Μόσχα, φιλοσοφούν για το μέλλον απολύτως αδύναμα να πράξουνστο παρόν. Ένας θίασος πρωταγωνιστών αναμετριέται με την δραματουργία του Τσέχωφ, σ’ ένα ασφυκτικό σύστημα αλληλεξάρτησης και ακινησίας, επιχειρώντας να συνθέσουν ανάγλυφα αυτήν την ευαίσθητη “κραυγή απελπισίας” για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Στις «Τρεις αδελφές» παίζουν οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Σύρμω Κεκέ, Γιάννης Κλίνης, Αινείας Τσαμάτης, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Νίκος Μάνεσηςη. Ακόμα, στη σκηνή εμφανίζονται η Υβόννη Μαλτέζου και ο Δημήτρης Πιατάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!