Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 10 Μαρτίου ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με το «Night Out». Πρώτη ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία κλήθηκε να παίξει «θάρρος ή αλήθεια» όταν η διαδρομή της εκπομπής την οδήγησε στη συγκεκριμένη στάση!

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων για αρχή πως «ναι, έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου» αλλά και ότι έχει αγοράσει προϊόντα από sex shop.

Στη συνέχεια, όμως, όταν ο δείκτης έδειξε «θάρρος», η Σμαράγδα Καρύδη έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον καλό της φίλο, Γιώργο Καπουτζίδη και να του ζητήσει να λάβει μέρος στη νέα του τηλεοπτική δουλειά ο σκύλος της, Γιάννης προκειμένου να ανέβουν οι ακόλουθοι του στα social media.

«Γιώργο, θέλω αν μπορείς να μου κάνεις μια χάρη… Υπάρχει καμία περίπτωση να βρούμε έναν τρόπο να παίξει ο Γιάννης στη σειρά σου;» ανέφερε, προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της, η ηθοποιός στη νέα late night εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι. «Το σκυλί ο Γιάννης;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης για να λάβει θετική απόκριση από την συνάδελφο του.

«Επειδή θα πάει πολύ καλά η σειρά σου, θέλω να έχει και ο Γιάννης μια τηλεθέαση και κάπως να τον γνωρίσουν οι άνθρωποι και να μεγαλώσουν οι followers του και να κάνει διαφημιστικά στο Instagram» συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!