Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε για τις μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά και για την εικόνα του εαυτού της να μένει μόνη όταν γεράσει που την αγχώνει. Η γνωστή ηθοποιός που για ακόμη μια χρονιά παρουσιάζει το «Celebrity Game Night» εξήγησε επίσης πως δεν βρίσκεται σε σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη απλά για να μην είναι μόνη.

«Δεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις επειδή θέλω να νιώθω ασφάλεια. Απλά οι άνθρωποι που επιλέγεις και με τους οποίους ταιριάζεις δεν εξαντλούνται. Δεν είμαστε αναλώσιμοι, ώστε να πεις εύκολα “πάμε παρακάτω”. Σαφώς υπάρχουν συμβιβασμοί σε μια σχέση, πάντα κάνει κάτι ο ένας για τον άλλο, αλλά εφόσον υπάρχει αγάπη και σεβασμός, αυτό δεν τον βλέπω ως κόπο, αλλά σαν ένα ωραίο δώρο που κάνεις στον άλλο», δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Στη συνέχεια για την εικόνα της, αποκάλυψε: «Η εικόνα “η Σμαράγδα γριά και πολύ μόνη” με αγχώνει. Όσο δεν είμαι γριά, δεν με απασχολεί. Δεν είμαι με τον Θοδωρή για να μην είμαι μόνη. Ως μοναχοπαίδι, έχω μάθει να είμαι και μόνη. Αν δεν έχω κάποια στιγμή έναν φίλο εύκαιρο να πάμε για καφέ, δεν θα πάω με τον οποιονδήποτε για να πω ότι θα πάω.

Έχω καταφέρει να πηγαίνω σινεμά και θέατρο μόνη μου. Ξέρεις ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα να κάνεις μόνος; Να πας σε ένα εστιατόριο. Είδα πρόσφατα σε ένα ντοκιμαντέρ ότι από τα χρόνια που οι τροφοσυλλέκτες έφερναν ένα σφαχτό, συγκεντρώνονταν όλοι γύρω από την εστία της φωτιάς για να το φάνε. Αυτό πέρασε στο DNA του ανθρώπου ώστε να καθίσουν όλοι μαζί να φάνε, π.χ., το ελάφι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!