Ο πρόεδρος του ΣΕΗ κατάφερε να κάνει «ένα» όλους τους ηθοποιούς ενώ από την πρώτη στιγμή υποστήριξε και τάχθηκε υπέρ όλων των θυμάτων που αποφάσισαν να μιλήσουν και να καταγγείλουν παραβατικές συμπεριφορές.

Από την άλλη, η Σμαράγδα Καρύδη παρότι έχει επιλέξει να κρατήσει μια πιο ουδέτερη και διακριτική στάση στο θέμα με το κίνημα του metoo τονίζοντας ωστόσο πως παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ των θυμάτων, θέλησε να γράψει μερικά λόγια για τον φίλο της Σπύρο Μπιμπίλα.

«Τον γνώρισα στις αρχές της δεκαετίας του 90 στο ανοιχτό θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη μόλις βγήκα στο θέατρο. Ήταν πάντα γλυκός. μαλακός, ευγενής, είχε πάντα μια πηγαία χαρά και απίστευτη ενέργεια και όρεξη για όλα. Βοηθούσε από τότε τους πάντες, Μάζευε τα ένσημά μας, έφτιαχνε τις φορολογικές μας δηλώσεις και για οτιδήποτε διαδικαστικό που ήξερε καλά και εμείς είχαμε άγνοια απευθυνόμασταν σε αυτόν. Το έκανε με όρεξη χωρίς να έχει να κερδίσει κάτι. Μόνο από την καλή του την καρδιά. Όλα αυτά τα χρόνια είναι ο ίδιος που τρέχει στα σπίτια των ηλικιωμένων και άπορων ηθοποιών, τους φροντίζει και τους πηγαίνει φαγητά. Το παρατσούκλι του τότε στο Ανοιχτό Θέατρο ήταν ο Άγιος Μπιμπίλας. Αυτο» ήταν το μήνυμα της Σμαράγδας Καρύδη.

Αυτή την ανάρτηση αναδημοσίευσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον λογαριασμό του στο Facebook και σχολίασε:

«Ευχαριστώ την αγαπημένη μου Σμαράγδα Καρύδη που την ξέρω από παιδί, μιας κι ήμουν ο αγαπημένος των γονιών της της Tζουλιας και του Ντίνου, που θυμίζει παλιές ιστορίες τότε που είμασταν όλοι στην σπουδαία ομάδα του ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ του μοναδικού σκηνοθέτη και δασκάλου μας Γιώργου Μιχαηλίδη που τόσο μας λείπει…».

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!