Οι δηλώσεις του Light πριν τον καβγά με τον Snik: «Όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει κύριοι της τέχνης κάνουν τα αίσχη...»

Οι δηλώσεις του Light πριν τον καβγά με τον Snik: «Όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει κύριοι της τέχνης κάνουν τα αίσχη...»

 

Λίγη ώρα πριν το απερίγραπτο σκηνικό ανάμεσα σε Light και Snik στα Mad VMA 2022, o Light μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι». Ο γνωστός τράπερ, μεταξύ άλλων, θέλησε να εξηγήσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του για τον Τραννό, ενώ δεν παρέλειψε να «καρφώσει» ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου «με πουκαμισάκια, μαντήλια, οι οποίοι έκαναν όλα αυτά τα αίσχη τόσα χρόνια», όπως είπε.

Ο Light δήλωσε: «Τα περισσότερα δικαστήρια δεν έχουν γίνει ακόμα, η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Βιάζονται να κανιβαλίσουν ό,τι και να τους πω. Το 99% των ατόμων που οπλοφορούν στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με τη ραπ και την τραπ μουσική, μην κοροϊδευόμαστε. Το ότι πήραν τη δήλωσή μου που είπα ότι αυτό είναι το ραπ και θέλανε να πουν ότι το ραπ είναι η οπλοφορία, δεν έχει καμία σχέση. Οι εγκληματίες, οι  ληστές, το 99,9% δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό». Ακόμα, ο Light πρόσθεσε: «Πάντα οι γονείς θα λένε “τι είναι αυτά που ακούνε τα παιδιά μας, θα γίνουν κακοί άνθρωποι”. Να θυμηθούν τι ακούγανε αυτοί στα νιάτα τους. Μη ρίχνουμε όλη την ευθύνη στη μουσική και τους καλλιτέχνες. Το 99% έρχεται από το σπίτι, δεν μπορώ να το πω πιο λιανά»

Light: H στιγμή που τον πυροβόλησαν στην παραλιακή της Αθήνας σε βιντεοκλίπ  - ΤΑ ΝΕΑ

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει κύριοι της τέχνης και του πολιτισμού, με τα πουκαμισάκια, τα μαντήλια, οι τενόροι, οι δάσκαλοι υποκριτικής και φωνητικής, αυτοί είναι που κάνουν τα αίσχη όλα αυτά τα χρόνια. Μην κατηγορούμε τον Τραννό που τον πιάσανε με ένα πιστόλι που ήταν για βίντεο κλιπ. Να κοιτάμε τα χάλια μας πριν κρίνουμε τους άλλους. Ξέρετε τι κάνανε στα παιδάκια, ξέρετε τι κάνατε τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι η καλλιτεχνική κοινότητα εθελοτυφλεί και δεν κοιτάει την καμπούρα της»

Ακόμα, ο Light πρόσθεσε: «Πάντα οι γονείς θα λένε “τι είναι αυτά που ακούνε τα παιδιά μας, θα γίνουν κακοί άνθρωποι”. Να θυμηθούν τι ακούγανε αυτοί στα νιάτα τους. Μη ρίχνουμε όλη την ευθύνη στη μουσική και τους καλλιτέχνες. Το 99% έρχεται από το σπίτι, δεν μπορώ να το πω πιο λιανά»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top