Η Σοφία Καρβέλα πριν από λίγες ημέρες με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε παραδεχτεί ότι είχε χωρίσει με τον σύζυγό και πατέρα των παιδιών της Θανάση Πανουργιά.

«Είναι τα γενέθλια αυτού του άντρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Εις διπλούν. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε.

Έχουμε μια υπέροχη μικρή ζωή και γινόμαστε οι αληθινοί μ@λ@κες που πραγματικά είμαστε ο ένας γύρω από τον άλλον, οπότε λειτουργεί. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μείνω παντρεμένη μαζί του (αφού χωρίσαμε…). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ», είχε γράψει η Σοφία Καρβέλα.

Ωστόσο, ο Νίκος Γεωργιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αποκάλυψε ότι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά ζευγάρι μετά το διαζύγιο τους.

«Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση – Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο. Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!