Η Σοφία Μαργαρίτη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του Survivor, το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή της.

Η Σοφία που πολλές φορές κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο είχε αναφερθεί στα παιδιά της εξήγησε γιατί αποφάσισε να τα αφήσει για να μπει στο παιχνίδι αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο.

«Γύρισα σπίτι μου με τα παιδάκια μου και τους γονείς μου. Όσο άσχημα κι αν το είδαν κάποιοι αυτή είναι η αλήθεια μου. Μπήκα στο Survivor για τα λεφτά. Είχα φτάσει σε μια άσχημη οικονομική κατάσταση και ήταν μια μοναδική εμπειρία» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Μαργαρίτη εξηγώντας τον λόγο που την οδήγησε στον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης.

«Εγώ ζω στην επαρχεία και εκεί είναι ένα χωριό. Πάντα φταίει η γυναίκα, κάθε μέρα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι αυτό που φαντάζονται. Εγώ ήμουν ανέκαθεν δυναμική και δούλευα, μετά άφησα τη δουλειά και αφοσιώθηκα στα παιδιά και στην οικογένεια. Όταν μεγάλωσε και η δεύτερη κόρη μου και χρειάστηκε να βγω στην αγορά εργασίας και για να συνεισφέρω και για εμένα αντιμετώπισα αντιδράσεις και πόλεμο. Όταν είδα την αλλαγή εκεί ήρθε και η ρήξη και έγινε πολύ άσχημα ψυχολογικά. Δεν μπορούσα να του πω αυτό που σκεφτόμουν, φοβόμουν. Πέρασα από το στάδιο που πίστευα ότι φταίω εγώ και τον δικαιολογούσα, ότι έχει δίκιο που ξέσπαγε πάνω μου, που είχε νεύρα, που εξαφανιζόταν» είπε σε άλλο σημείο για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της.

Όσο για το πως πήρε τελικά την απόφαση να χωρίσουν είπε: «Εκείνο το διάστημα είχα αφήσει τη δύναμή μου στην άκρη. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Κατάλαβα ότι δεν είμαι η Σοφία που ήμουν. Όταν είδα ότι αλλάζω είπα ότι ως εδώ. Άρπαξα τα παιδιά ένα απόγευμα Κυριακής, πήρα την ταυτότητά μου και δύο αλλαξιές, χωρίς λεφτά και πήγα σε ένα σπίτι που δεν είχε να προσφέρει τίποτα, αλλά είπα θα τα καταφέρεις. Και τα κατάφερα και συντηρούσα και παιδιά και γονείς», και επεσήμανε:

«Είδα πώς θα ήμουν σε 5 χρόνια από τότε. Έβλεπα μια νευρωτική μάνα σε ένα σπίτι να ουρλιάζει, τα παιδιά να μην είναι ήρεμα και να έχουν ανασφάλεια. Θα έφτανα στα 50-55 και δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και θα είχα χάσει ίσως τα παιδιά μου. Δεν είχαμε επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό μου. Όσο προσπαθούσα να τον πλησιάσω, να του πω τα θέματά μου, έβρισκα τοίχο. Βίωσα άσχημο διαζύγιο. Επέλεξα να μείνω μόνη μου με τα παιδιά. Θα ήταν λάθος να μπω σε μια επόμενη σχέση. Η συμβουλή που μπορώ να δώσω ήταν να μην φοβάται να ζητήσει βοήθεια κάποιος να μην ντρέπεται. Εγώ πήγα και φοβήθηκα ότι θα διαδοθεί και έφυγα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!