Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Παυλίδου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη καθώς και την αναβολή που πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, η βία που έχεις υποστεί και στο σώμα σου και τη ψυχή σου καταγράφεται κι αφήνει ένα τραύμα. Αυτό οφείλεις να το μετασχηματίσεις γιατί αν μείνει τραύμα, δεν θα σε βοηθήσει καθόλου στη ζωή σου. Μπήκα στη διαδικασία να δω γιατί μου συνέβη αυτό, γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται, και πως θα πάρω το καλό. Μπορείς να πάρεις κάτι καλό από οτιδήποτε σου έχει συμβεί, αρκεί να μετακινηθείς. Καθώς έχουν περάσει τα χρόνια, έκανα αυτόν το μετασχηματισμό κι είμαι πολύ καλά»

«Όταν όμως φτάνει η μέρα του δικαστηρίου, οφείλεις να θυμηθείς όλο το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια γιατί θα το περιγράψεις στο δικαστήριο. Αυτό είναι ανώδυνο και για τους συναδέλφους μου, που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν… Τον Νοέμβριο, που θα γίνει η επόμενη δικάσιμος, θα είμαι πολύ χαρούμενη να γίνει το δικαστήριο για να κλείσει ο κύκλος… Από την αντίθετη πλευρά υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι, που στήριξαν τον θύτη χωρίς κι αυτοί να είναι μπροστά στο περιστατικό. Δεν ήταν καλή συνθήκη τότε. Θέλω να πιστεύω ότι πια δεν θα τολμούσε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο… Εννοείται πως τον έχω συγχωρέσει, πώς θα προχωρήσω αν κρατώ κακία; Κάποιος που κάνει κάτι τέτοιο από κάπου έχει επηρεαστεί και πρέπει να το δει… Θέλω να πιστεύω ότι με το Me Too έχουν αλλάξει πράγματα» πρόσθεσε στη συνέχεια η Σοφία Παυλίδου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!