Η Σοφία Παυλίδου φέτος το καλοκαίρι κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τη θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Μάλιστα, η Σοφία Παυλίδου το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία είναι ολόγυμνη. Συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου στην εικόνα ποζάρει χωρίς ρούχα στον φακό του συναδέλφου της, Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

«Αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι», ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας της μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου.

Όσον αφορά την απόφασή της να φωτογραφηθεί γυμνή στο φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάνει τέτοιου είδους φωτογραφίες και έχει έναν ωραίο τρόπο να ανοίγει τους συνάδερφους του. Ήταν πολύ ωραίο για έμενα, δεν το έχω ξανατολμήσει σε τέτοιο βαθμό, αυτό δείχνει ότι είμαι εντάξει και καλά με τον εαυτό μου, ότι έχω αποδεχθεί αυτή η σεξουαλικότητα που έχω, την οποία στο παρελθόν προσπαθούσα να την κρύψω, γιατί στο παρελθόν έχω δεχθεί πολύ bullying και χυδαίο πέσιμο. Οπότε δείχνει πόσο καλά το έχω πια αποδεχθεί και μπορώ να κάνω και μια τέτοια φωτογράφιση, που μέχρι τώρα δεν έχω κάνει. Κάποιοι με προσέγγιζαν με χυδαίο τρόπο, ήταν παραβατικές συμπεριφορές. Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία. Προσπαθούσα να μην προκαλώ. Παλιότερα έδειχνες διαθέσιμη για πολλά πράγματα αν έδειχνες τα πόδια σου, ήταν τραγικό».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!