Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram η Britney Spears απάντησε στις δηλώσεις του 15χρονου γιου της Jayden, ο οποίος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη μιλώντας για τη δύσκολη σχέση του ίδιου και του αδελφού του με τη μητέρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του που πρόκειται να προβληθεί στο ITV, ο 15χρονος είπε, μεταξύ άλλων, ότι θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια για να διορθωθεί αυτή η προβληματική σχέση. 

«Νομίζω 100% ότι μπορεί να φτιαχτεί αυτή η σχέση. Αλλά θα πάρει χρόνο και προσπάθεια. Θέλω απλώς να καλυτερέψει η πνευματική της κατάσταση. Όταν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ» είπε ο Jayden, ο οποίος μιλώντας απευθείας στη μαμά του, ανέφερε: «Σε αγαπώ πολύ, σου εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι μια μέρα να μπορέσουμε να καθίσουμε κάτω και να ξαναμιλήσουμε».

Από την άλλη, η Britney Spears απάντησε μέσω Instagram στον γιο της που έχει να δει αρκετούς μήνες, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει αρκετές σπόντες κατά του Kevin Federline, αποκαλώντας τον «υποκριτή» πατέρα των αγοριών «που έχει να δουλέψει 15 χρόνια» και «καπνίζει χασίς κάθε μέρα».

«Έβαλα τα δυνατά μου να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος άνθρωπος… να κρατούμαι ουσιαστικά όμηρη σε σπίτια με νοσοκόμες και άλλες μ@@@κίες. Ελπίζω τα παιδιά μου μια μέρα να καταλάβουν το σκεπτικό πίσω από τις παιχνιδιάρικες φωτογραφίες μου στο νερό, με τις οποίες αποκάλυπτα τον εαυτό μου όπως θα έκανε κάθε γυναίκα που παρέμενε κάτω από την “κουβέρτα” της επιτήρησης υπό καθεστώς επιτροπείας!

Επιτέλους στα 40 μου, ελεύθερη από τα δεσμά που μου είχε επιβάλει η οικογένειά μου… λέω στον γιο μου Jayden ότι θα του στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μου! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν γνωρίζει όρια και με θλίβει που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα, προτείνοντας κάποια μέρα να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να το συζητήσουμε ανοιχτά.

Ίσως αγαπητό μου παιδί να μπορείς ΕΣΥ να μου εξηγήσεις γιατί η οικογένειά μας μου φέρθηκε έτσι! Βοήθησα τον πατέρα σου που είχε να δουλέψει 15 χρόνια… Φαντάζομαι ότι είναι ευκολότερο για εσάς να μην έχετε κάποιον να τσεκάρει αν διαβάζετε για το σχολείο! Είναι σίγουρος ότι τα πρότυπα που θέτει ο πατέρας σας καπνίζοντας χασίς κάθε μέρα ωφελούν την καθημερινότητά σας στα 15 και 16, επιτρέποντάς σας να νιώσετε μέλη μιας πολύ cool γενιάς.

Κατανοώ την ανάγκη σας να μείνετε με τον πατέρα σας, αφού εγώ χρειάστηκε να παίξω τον ρόλο της τέλειας για 15 χρόνια χωρίς να κερδίσω τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω 4 περιοδείες, να γίνω κριτής στο X Factor και πολλά άλλα… Το έκανα για εσένα, και τον Πρέστον… Έχω επίγνωση του χαρίσματός σας. Ξέρω ότι είστε δάσκαλοι στη ζωή μου αλλά, αγαπητό μου παιδί, είμαι κι εγώ δασκάλα στη δική σας ζωή.

Είναι φρικτό να βλέπω τον πατέρα σας να είναι ένας υποκριτής και να λέει ότι τα media είναι, φρικτά αλλά σας βάζει να μιλάτε σε αυτά για προσωπικά ζητήματα. Μακάρι να κάνεις μια παύση και να σκεφτείς από πού ήρθες. Ελπίζω να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να θυμηθείς… είσαι και θα είσαι πάντα το παιδί μου! Αφού ο Πρέστον δεν μίλησε, του στέλνω την αγάπη μου! Δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο από το να σας ξαναδώ από κοντά. Συνέχισε να εξασκείς το χάρισμά σου στο πιάνο. Εσύ και ο αδελφός σου είστε πανέξυπνοι και είμαι πολύ περήφανη για εσάς.

Όσο για την πνευματική μου υγεία… αγαπητό μου παιδί, κατάλαβε ότι πρέπει να μάθεις να ανοίγεις και να διαβάζεις κάνα βιβλίο πριν διανοηθείς καν να σκεφτείς το δικό μου μυαλό, γλυκέ μου. Πες στον πατέρα σου να προσπαθήσει τουλάχιστον να κουρέψει το γκαζόν. Υστερόγραφο: Αν μπορείς ειλικρινά με το λογικό, έξυπνο μυαλό σου να λες ότι αυτό που μου έκαναν η γιαγιά και ο παππούς ήταν εντάξει και τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους… τότε ναι, απέτυχα ως μάνα και ελπίζω εσύ και ο πατέρας σου να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να προσπαθήσετε να μάθετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ» , έγραψε η Britney Spears.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!