Στην κάμερα του Breakfast@star μίλησε η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική ενώ αναφέρθηκε και στα φρύδια της, τα οποία έχουν συζητηθεί πολύ.

«Μεγάλωσα στην Ουάσιγκτον, με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου που είναι έναν χρόνο μεγαλύτερός μου. Ο μπαμπάς μου είναι πρόσφυγας, ήρθε στην Αμερική από την Κύπρο λόγω του πολέμου. Τα έχασε όλα σε μια μέρα. Η μαμά μου είναι φωτογράφος. Είναι η καλύτερη φωτογράφος που έχω δουλέψει.

Είμαι κοντή και δεν είμαι η πιο αδύνατη. Μάχομαι να σας δείξω πως μπορεί να μη φαίνομαι το τυπικό μοντέλο, αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Ειδικά τώρα, αν το έχεις, το έχεις. Εγώ είμαι Ελληνοκύπρια. Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο. Με τα φρύδια μου κάνω πάντα αυτό που θέλω. Η εξωτερική εμφάνιση πάντα θα αλλάζει, αλλά τον εσωτερικό εαυτό σου εσύ μπορείς να τον αλλάξεις αν θέλεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Jean Paul Gaultier, η Σοφία Χατζηπαντελή  αποκάλυψε ότι τον φωνάζει «μπαμπά», ενώ έπλεξε το εγκώμιο της Mary Vitinaros.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!