Η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε την γεύση που της άφησε η συμμετοχή της στο Survivor αλλά και τα όσα είχαν ακουστεί για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης. Επίσης η Σοφιάννα αποκάλυψε ποια είναι η σχέση που έχει σήμερα με τον ποδοσφαιριστή.

«Το Survivor μου άφησε μια γλυκιά σχέση. Πήγα εκεί συνειδητοποιημένη. Ίσως να άλλαζα κάποια πράγματα. Εκεί φτιάχνεις έναν διαφορετικό μικρόκοσμο και νομίζεις ότι αυτός είναι και μόνο. Οι δικοί μου άνθρωποι στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ με όσα ακουγόντουσαν για μένα. Έγιναν πυρ και μανία. Ο Εμμανουήλ δεν ήταν ο μόνος που συζητούσε για μένα, το έλεγαν και άλλοι στις προσωπικές τους συνεντεύξεις και όταν τους πιάναμε με τον Άρη, δε μας παραδέχτηκε ποτέ τίποτα, Ξεπεράστηκαν τα όρια. Πολλούς τους ρωτούσαν, δεν είναι ότι μόνοι τους πήγαιναν και τα έλεγαν όλα» είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη και συνέχισε:

«Εντάξει, κάποια πράγματα γίνονται και για την τηλεθέαση. Με τον Άρη Σοϊλέδη μετά το Survivor δε συνεχίστηκε η φιλία μας. Από τη δική μου πλευρά σαφώς και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μέχρι και μια μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από τη στιγμή που δε δέχτηκα και κάποια προσέγγιση από την άλλη πλευρά, δε θα κάνω κάτι άλλο. Εντάξει, δεν το πήρα και κατάκαρδα αλλά σίγουρα με ξένισε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!