Σε μια βαθιά προσωπική εξομολόγηση στην νέα σειρά ντοκιμαντέρ του AppleTV+ με τίτλο «The Me You Can’t See», την οποία συνδημιούργησε μαζί με την Oprah Winfrey, ο 36χρονος πρίγκιπας Harry  μίλησε για το μονοπάτι που τον οδήγησε στην αναζήτηση ψυχολογικής βοήθειας.

Μιλώντας για τα προσωπικά του βιώματα, ο δούκας του Sussex είπε πως ακόμα και ο ήχος της φωτογραφικής μηχανής κάνει το αίμα του να βράζει: «Με θυμώνει και με γυρίζει στο τι συνέβη με τη μητέρα μου και τι βίωσα σαν παιδί».

«Πίστευα ότι η οικογένειά μου θα βοηθούσε αλλά σε κάθε απλή ερώτηση, προειδοποίηση, απαίτηση, ή ό,τι άλλο υπήρχε η απόλυτη ησυχία ή η πλήρης παραμέληση. Περάσαμε τέσσερα χρόνια που προσπαθούσαμε να το κάνουμε να λειτουργήσει. Αλλά η Meghan υπέφερε», πρόσθεσε.

Όταν η Meghan ήταν 6 μηνών έγκυος, μοιράστηκε με τον Harry τα συναισθήματά της κι εξομολογήθηκε ότι δεν ήθελε πια να ζει: «Η Meghan αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μου τις σκέψεις της περί αυτοκτονίας και τους τρόπου με τους οποίους σκεφτόταν να τελειώσει τη ζωή της. Το πιο τρομακτικό ήταν η διαύγεια στη σκέψη της. Δεν το είχε χάσει. Δεν ήταν τρελή. Δεν έπαιρνε φάρμακα. Ήταν απόλυτα νηφάλια. Ήταν απόλυτα λογική».

«Αυτό που την σταμάτησε να το κάνει ήταν το πόσο άδικο θα ήταν για εμένα μετά από όσα συνέβησαν με τη μαμά μου, να μπω τώρα σε μια θέση να χάσω ακόμα μια γυναίκα στη ζωή μου με ένα μωρό στην κοιλιά της, το μωρό μας», είπε χαρακτηριστικά. Μετά από αυτή την εξομολόγηση, το ζευγάρι έπρεπε να κάνει μια δημόσια εμφάνιση στο Royal Albert Hall, όπου έπρεπε να υποκρίνονται ότι όλα είναι καλά.

«Ντρεπόμουν να μιλήσω στην οικογένειά μου. Γιατί για να είμαι ειλικρινής , όπως πολλοί συνομήλικοί μου θα μπορούσαν να ταυτιστούν με αυτό, ξέρω ότι δεν θα πάρω από την οικογένειά μου αυτό που χρειάζομαι», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!