Στεναχωρημένος φαίνεται να είναι ο πρίγκιπας Κάρολος από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα μεταξύ των παιδιών του, του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με πληροφορίες από φίλους του, ο  πρίγκιπας Κάρολος, είναι πληγωμένος από τη ρήξη που επήλθε ανάμεσά τους, ύστερα από την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να εμφανιστούν στην εκπομπή της Oprah Winfrey και να σχολιάσουν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αδιέξοδο, επιλέγοντας να παραιτηθούν από τη βασιλική οικογένεια και να μετακομίσουν στην Αμερική.

«Είναι πολύ πληγωμένος και στενοχωρημένος, είναι σοκαρισμένος από την όλη κατάσταση», δήλωσε φίλος του πρίγκιπα Καρόλου στο περιοδικό People.

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry θα ξανασυναντηθούν την επόμενη εβδομάδα με αφορμή την εκδήλωση για τα 60α γενέθλια της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana, στην οποία θα παραβρεθούν και οι δύο μαζί με τη δούκισσα του Cambridge.

Ο πατέρας τους, όμως, δεν θα βρίσκεται παρών στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας του λαού, αφού όπως έχει δηλώσει θα βρίσκεται στη Σκωτία, αφήνοντας χώρο στους γιους του να τα βρουν μόνοι τους.

Τα δύο αδέρφια τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε επικοινωνία για να κανονίσουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την εκδήλωση προς τιμήν της μητέρας τους, με την Kate Middleton να προσπαθήσει για ακόμη μία φορά να παίξει τον ρόλο του ειρηνοποιού, προκειμένου οι δύο πρίγκιπες να αφήσουν πίσω τους τη διαμάχη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!