Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα της Ellen DeGeneres από τον πρώην σωματοφύλακά της!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα της  Ellen DeGeneres από τον πρώην σωματοφύλακά της!

 

Ο πρώην σωματοφύλακας της Ellen DeGeneres σε συνέντευξή του στο Fox News προχώρησε σε μια σειρά αποκαλύψεων για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά της διάσημης παρουσιάστριας.

Ο Tom Majercak δούλεψε με την παρουσιάστρια και την σύζυγό της, Portia DeRossi, στα βραβεία Όσκαρ το 2014 και χαρακτήρισε την συγκεκριμένη εμπειρία ως «ταπεινωτική».

Συγκεκριμένα είπε πως τον προσέλαβαν για να προστατέψει την DeGeneres, την μητέρα και την σύζυγό της, τη βραδιά των 86ων βραβείων Όσκαρ, την οποία παρουσίαζε η DeGeneres, αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις πριν και μετά την εν λόγω βραδιά.

Ο Majercak ήταν "senior manager of operations" της εταιρείας Security Industry Specialists, που παρείχε προστασία σε διάσημους αλλά και εταιρείες όπως η Apple, το Twitter και η Google.

Όμως, ο Majercak δήλωσε ότι η εμπειρία του με την DeGeneres απείχε πολύ από το "ιδανικό". «Τις κρατούσα από το χέρι για να περάσουμε από μεγάλα γκρουπ ανθρώπων. Η Ellen είναι το μόνο άτομο, για το οποίο ήμουν υπεύθυνος και έχω εργαστεί με πολλούς διάσημους, που δεν αφιέρωσε ποτέ χρόνο ούτε να μου πει ένα γειά» τονίζει. Ο σωματοφύλακας υποστηρίζει ότι η DeRossi ήταν «πολύ φιλική και συζητούσε μαζί του», αλλά τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή όταν τον σύστησε στην παρουσιάστρια. «Η Ellen μου έριξε ένα λοξό βλέμμα και δεν με χαιρέτησε καν, ούτε με ευχαρίστησε για την προστασία. Ήταν ψυχρή και η συμπεριφορά της ταπεινωτική, συμπεριφέρεται αλλιώς στους ανθρώπους του κύκλου της».

Ο Majercak αποκάλυψε ακόμη ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι "Governors Ball", μόνο διάσημοι που είχε προεγκρίνει η DeGeneres μπορούσαν να πλησιάσουν το τραπέζι της για να της μιλήσουν. Ο σωματοφύλακας αποφάσισε να μιλήσει έπειτα από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που έκαναν λόγο για την άσχημη συμπεριφορά της παρουσιάστριας σε συνεργάτες της.

«Με ενοχλούσε για πολλά χρόνια. Βλέπω έναν άνθρωπο που προβάλλεται ως κάποια "φωτισμένη", θετική προσωπικότητα, που είναι καταπληκτική και όλοι την αγαπούν και την θαυμάζουν αλλά στην πραγματικότητα όταν την γνωρίσεις βλέπεις ότι αυτό δεν ισχύει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top