Σωτήρης Τσαφούλιας: «Η Άννα Μενενάκου δεν είναι το αξεσουάρ μου, εγώ είμαι το δικό της»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Η Άννα Μενενάκου δεν είναι το αξεσουάρ μου, εγώ είμαι το δικό της»

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύντροφό του Άννα Μενενάκου, στη σχέση με τις κόρες του αλλά και στα γυρίσματα με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης εξομολογήθηκε για τη σχέση με τις κόρες του:

«Με τις κόρες μου δε μιλάμε πολύ για τη δουλειά μου, ζητάω όμως την άποψή τους γιατί αυτό που κάνω δε θέλω να τις φέρει σε δύσκολη θέση. Έχω πολύ καλή σχέση με τη μητέρα των παιδιών μου, δε θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, τα κορίτσια μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου.

«Είναι ζητούμενο πάντα η νέα μου σχέση να έχει καλή σχέση με τις κόρες μου. Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της, είναι σεξιστικό να λένε «η σύντροφος του Τσαφούλια» και άδικο. Δεν είναι η Άννα αξεσουάρ μου, εγώ είμαι δικό της», δήλωσε στη συνέχεια για τη σύντροφό του, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε:
 

«Έχω υπάρξει σκληρός και απαιτητικός ως σκηνοθέτης, αλλά όχι κακοποιητικός. Δεν έχει καμία σχέση η εισαγωγή της Μαίρης Χρονοπούλου στο νοσοκομείο με τα γυρίσματά μας. Η Μαίρη μπήκε στο νοσοκομείο 9 ημέρες αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που κάναμε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top