Στην κάμερα του Breakfast@star και στη στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου «Τι Ψυχή(δου) θα παραδώσεις» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δε δίστασε μεταξύ άλλων  να αποκαλύψει με λεπτομέρειες το πρόγραμμα της… κηδείας του.

«Κύριε Μπιμπίλα έχετε σκεφτεί τη δική σας την κηδεία;» ήταν η ερώτηση της Φωτεινής Ψυχίδου.

«Βεβαίως έχω σκεφτεί την κηδεία μου και είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω. Θέλω να καώ. Παρότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο τελετών κι έχω μεγαλώσει μέσα στα φέρετρα, δεν θέλω κηδεία, ούτε θρησκευτική ούτε πολιτική. Άλλο μεγάλο ψέμα. Ποια αιωνία η μνήμη;

Έχω αφήσει πού θα πάει η στάχτη μου. Στον Προφήτη Ηλία. Εκεί θα ανοίξουν έναν λάκκο και θα βάλουν τη στάχτη. Μετά να βάλουν μια αροκάρια, που είναι το αγαπημένο μου δέντρο, και να μεγαλώνει και να βλέπει μπροστά η αροκάρια το πέλαγος. Όμως έχω αφήσει και χρήματα για να γίνει μια μεγάλη γιορτή και ένα ηχητικό μήνυμα που θα ακουστεί όταν θα φύγω από τη ζωή.

Grande θάνατος είναι του Αγαμέμνονα. Εγώ έχω παίξει την Κασσάνδρα στο θέατρο. Αν ήξερα ότι πεθαίνω αύριο, θα πήγαινα στον άνθρωπο που είμαι ερωτευμένος και θα του έλεγα πόσο πολύ τον αγαπώ», απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!