Ο ιστότοπος ekklisiaonline.gr έπειτα από μια ανάρτησή του Σπύρου Μπιμπίλα στο facebook την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου κινήθηκε νομικά εναντίον του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΕΗ δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια μετανάστρια να κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό, ταυτίζοντάς τη με την Παναγία.

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγία είναι?» έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μιλώντας στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου απάντησε στις αντιδράσεις αυτές λέγοντας:

«Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω.

Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!