Σπύρος Μπιμπίλας: Όλα όσα δήλωσε για το κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο

Σπύρος Μπιμπίλας: Όλα όσα δήλωσε για το κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο


Ο Σπύρος Μπιμπίλας το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά.

Ως ηθοποιός αλλά και πρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σχολίασε στο Θέμη Γεωργαντά, το κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο, αποκάλυψε κατά πόσο έχει πλέον αλλάξει η δική του καθημερινότητα, ενώ εκμυστηρεύεται και την πρώτη του σκέψη στον χαρακτηρισμό “μέτριος ηθοποιός”. Ακόμη, μίλησε για την προσωπική του ζωή και την απιστία -αποκαλύπτοντας αν τη συγχωρεί- ενώ περιγράφει τη σχέση που έχει σήμερα με πρώην συντρόφους του.

«Έχω ένα άσχημο συναίσθημα γιατί πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για ανθρώπους της γενιάς μου για απρεπή συμπεριφορά…Αν τα θέατρα ήταν ανοιχτά δεν θα γινόταν όλο αυτό σε τέτοιο μεγάλο βαθμό. Βοήθησαν οι συγκυρίες. Θα πρέπει να προσέχουμε οι καταγγελίες να είναι ουσιώδεις. Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις είναι απαράδεκτες και ας είναι κάποια άτομα του περιβάλλοντός μας. Το πολύ χρήμα έκανε μεγάλο κακό σε κάποιους ανθρώπους. Έχω δεχτεί μπούλινκγ. Aπό δημοσιογράφο και ήμασταν και φίλοι.Κάθε φορά που έλεγε κάτι κακό για μένα, προσπαθούσαν να βρω αυτόν που τα λέει και να του πω να με γνωρίσει πρώτα και μετά να μιλήσει. Όταν λύσω τη διαφορά μου, δεν κρατάω κακία. Είμαι ξανά φίλος όταν λυθεί η διαφορά. Με τον Γιώργο Λιάγκα φτάσαμε σε ακραία πράγματα και τον οποίο τον ήξερα από 16 ετών κι είμαστε και φίλοι.

Για το «μέτριος ηθοποιός»: Δεν ένιωσα απολύτως τίποτα. Κάπως μειδίασα. Αφού απάντησε όλη η Ελλάδα, εγώ δεν απάντησα τίποτα. Δέχθηκα κύμα συμπαράστασης. Στην Επίδαυρο έχω πάει με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Δεν έχει σημασία αν εγώ δεν ήμουν ποτέ πρωταγωνιστής. Είμαι χορτασμένος σε όλα στη ζωή μου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top