Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» ήταν  ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο κίνημα το metoo αλλά και για τα σχόλια που δέχτηκε η Σμαράγδα Καρύδη όταν είχε μιλήσει για τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Έγιναν και τρομερά πράγματα, μία ωμοφαγία κι ένα κανιβαλισμός από ανθρώπους του χώρου, που δεν το περίμενα. Δεν τολμά κάποιος να πει ωραία παιδιά πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, να γίνει το δίκαιο και να τιμωρηθούν αλλά εγώ στενοχωριέμαι για αυτόν τον άνθρωπο που γνώριζα. Πήγανε να τη φάνε την Σμαράγδα Καρύδη οι άνθρωποι του χώρου μας σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν επιτυχημένοι θα το κάνατε;

Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι όχι κι αυτό με πειράζει πιο πολύ.

Δεν θα έπρεπε ο χώρος να τελειώσει για αυτούς. Παίρνεις το μάθημά σου και συνεχίζεις τη ζωή σου. Έκανες ένα λάθος, σου παίρνουμε το κεφάλι, σε καταστρέφουμε και σε θάβουμε; Με έχει πειράξει κι αυτό με τον Χαϊκάλη. Ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός που αναγκάστηκε να πάει στο χωριό του. Υπήρξαν καταγγελίες αλλά όχι για πολύ σοβαρά θέματα. Κουταμάρες έκανε γιατί η υποκρισία περισσεύει.

Είπα και το λέω ακόμα ότι αν ανέβαζα έργο και είχα ρόλο θα τον έπαιρνα τον Παύλο και δεν θα είχε και κανένα πρόβλημα ο κόσμος. Τόσο πια καρατόμηση λες και ζούμε σε μια αγγελική κοινωνία. Πάει η παιδοφιλία στο Βατικανό εδώ και δεκαετίες και παίρνουμε τον Χαϊκάλη και τον καρατομούμε; Αν έκανε κάτι ας πάει στα δικαστήρια να τα βρούνε. Υπάρχει ένας ιησουιτισμός κυρίως από τους συναδέλφους μου.  Εμείς παίξαμε με τον Παύλο πριν από δύο χρόνια στο Άλσος που γινόταν χαμός με τους ΑΝΕΛ. Εγώ δεν είδα κάτι, έβγαινε και έπεφτε το θέατρο», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!