Η σύζυγος του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη στις δημοτικές εκλογές έθεσε υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου και φυσικά εκλέχθηκε από τους δημότες της περιοχής της.

Έτσι,  το βράδυ της Τετάρτης η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής στο Μαρούσι και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Η Μαρίνα Πατούλη για την ορκωμοσία της επέλεξε ένα ροζ μίντι φόρεμα που είχε one shoulder σχέδιο και ruffle detail και το συνδύασε με classic λευκές γόβες και διακριτικά χρυσά κοσμήματα.

Έχοντας μάλιστα και στο πλευρό της, τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, η νέα δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου δεν σταμάτησε να χαμογελά και να ευχαριστεί τον κόσμο που την στήριξε.

Η ίδια μάλιστα, λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media: «Αναλαμβάνω τα νέα καθήκοντά μου με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πολίτη που με τίμησε με την ψήφο του και με γνώμονα να μην προδώσω την εμπιστοσύνη τους. Θα εργαστώ με υπευθυνότητα και εντιμότητα με στόχο να προωθήσω το συλλογικό όφελος και συμφέρον της πόλης μας. Αξιοποιώντας τη θετική παρακαταθήκη που παραλαμβάνει η νέα διοίκηση και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, σε πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ας εργαστούμε όλοι μαζί για μία πόλη ακόμη πιο αλληλέγγυα, ακόμη πιο φιλική και ανθρώπινη. Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους. Καλή θητεία στον νέο Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση κατά την άσκηση των καθηκόντων της».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!